Morušové trio
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Morušové trio

Morus alba, nigra, rubra - Objednací číslo 4414459
Počet kusů v balení:1 ks
Moruše si opět získávají oblibu a vracejí se do našich zahrad. Sklízejte na přelomu července a srpna sladké a šťavnaté plody , které vzhledem připomínají ostružiny. Jsou vhodné pro přímou konzumaci, ale i další zpracování na marmelády, kompoty nebo sušení. Tři druhy moruše v jednom květináči. Morus alba- bílé moruše. Morus nigra -černé moruše, Morus rubra -červené moruše.
1122,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března začátek - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března začátek - listopadu konec
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 200
Doba zrání červenec začátek
Výška dospělé rostliny 300 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PŮDA: Propustná, výživná zahradní půda, mírně vlhká. HNOJENÍ: Na jaře, hnojivem na drobné ovoce. VÝŠKA: 2-3 m vysoký strom, v dospělosti i více (podle podmínek a řezu). KVĚTY: Bílo - zelené, nenápadné, od druhého roku pěstování. Kvete v květnu – v červnu. ZRÁNÍ PLODŮ: Na přelomu července a srpna, 3 barvy plodů – bílé, černé a červené. Plody jsou šťavnaté, sladké a svým vzhledem připomínají ostružiny. Jsou vhodné pro přímou konzumaci, přípravu marmelád, kompotů, na sušení nebo oblohu koláčů. ŘEZ: Není nutný, je možný udržovací řez. Odstraňujte suché, zmrzlé a přestárlé výhony. PODZIM/ZIMA: Zimovzdorná, doporučujeme chránit chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené