Třešeň Narana, kontejner
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Třešeň Narana, kontejner

Prunus avium 'Narana' - Objednací číslo 4435383
Počet kusů v balení:1 ks
Raná odrůda pro všechny co se na jaře nemohou dočkat šťavnatých a sladkých třešní. Dozrává v druhém třešňovém týdnu, tedy v první polovině června. Plody jsou velké, tmavě mahagonové až černé barvy. Vzhledem ke své ranosti je vhodná do nižších poloh, na chráněné stanoviště. Cizosprašná.
990,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 300
Doba zrání červen střed
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 300-400 cm
STANOVIŠTĚ: slunné, chráněné před větrem. Jedná se o ranou odrůdu vhodnou spíše do nižší nadmořské výšky cca 250 – 400 m.n.m. PŮDA: propustná, hlinitá, zamezit přemokření. HNOJENÍ: 1x na jaře hnojivem na ovocné dřeviny. VÝŠKA: Asi 3 - 4 m POTŘEBA MÍSTA: kolem 3 - 4 metrů ŘEZ: Nejlépe odborný sestřih – doporučujeme knihu – řez ovocných stromů. Všeobecně není nutný, eventuálně průběžně zkracovat hlavní výhonky na cca 2,5 metru, kvůli zastavení růstu do výšky. KVĚTY: první květy v 2. – 3. roce po vysazení není samosprašná, jako opylovač poslouží jiné odrůdy třešní DOBA ZRÁNÍ: 2. třešňový týden, od poloviny června. PLODY: Srdcovka - velké, tmavě mahagonové až černé barvy. ZIMA: Mrazuvzdorný, oblast kolem stromů mulčovat TIP: Ke stromu přidáme opěrný kůl, který ponecháme tak dlouho, dokud rostlina nevytvoří silný kmen.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené