Balkonové jahody Rimona (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Balkonové jahody Rimona (3)

Fragaria x ananassa 'Rimona' - Objednací číslo 4441991
Počet kusů v balení:3 ks
Pěstujte na Vašem balkoně nebo terase v truhlíku nebo nádobě lahodné jahody. Zářivě červené, štředně velké plody jsou sladké a aromatické. Tyto jahody plodí po celé léto až do pozdního podzimu. Dodáváme v kontejneru, zakořeněné a předhnojené.
249,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: od začátku srpna

Přijímáme objednávky!

Stanoviště slunné
Doba výsadby od začátku srpna
Vysazovací vzdálenost (cm) 20
Doba zrání červen začátek
V kontejneru ano
STANOVIŠTĚ: Světlé a slunné PŮDA: Dobrý kompost, případně dobrá květinová půda s vysokým podílem rašeliny HNOJENÍ: 3 až 4 týdny po sadbě speciálním hnojivem na jahody, poté každých 6 týdnů přihnojovat ZÁLIVKA: Od dubna do října udržovat půdu vlhkou. I krátká doba sucha zabraňuje vývinu šlahounů a samotných plodů. POTŘEBA MÍSTA: 6 rostlin na 1 m; případně 1 – 2 rostliny na nádobu KVĚTY / PLODY: Kvete i plodí od června/července až do října. Po uplynutí dvou let jsou popínavé jahodníky, stejně jako všechny druhy jahodníků, natolik vyčerpané, že se další kultivační rok nevyplatí. ŘEZ: Po sklizni odstřihnout šlahouny na matečné rostlině ZIMA: Nádobu s rostlinou umístit na chráněné místo. Při skladování venku se doporučuje rostlinu příležitostně zavlažovat a nádobu dostatečně obalit, aby byla ochráněna před mrazem.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené