Ostružiník Navaho Summerlong (1)
Ostružiník Navaho Summerlong (1)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Ostružiník Navaho Summerlong (1)

Rubus fruticosus - Objednací číslo 4415234
Počet kusů v balení:1 ks
Stejně jako všechny ostatní Navaho ostružiníky je velmi energický v růstu, vzpřímený, zdravý, odolný, bez trnů, s velmi chutnými plody. Je neproduktivnější ze všech Navaho ostružiníků. Dlouhá doba sklizně díky postupnému nakvétání. Sklizeň začíná začátkem července a trvá až do září (podle povětrnostních podmínek). Plody jsou velké, sladké a aromatické. Dodáváme v kontejneru.
260,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Doba zrání červen začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150-200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. Při sázení musí rostlina dostat opěrný kůl, který se neodstraňuje. Vhodná je rovněž mřížka nebo dva kůly – rostlina tak může růst i jako keřík. PŮDA: Propustná a humózní HNOJENÍ: Na jaře hnojivem na bobuloviny VÝŠKA: 1,80 m až 2 m PROSTOR PRO PĚSTOVÁNÍ: asi 1 m RŮST: Středně silný, vzpřímený – vytváří dlouhé výhony, které je třeba upevňovat ke kůlu nebo k mřížce. PLODY: Velké aromatické. Plodí na dvouletých výhonech. DOBA ZRÁNÍ: Červenec – říjen (podle podmínek) ŘEZ: Před příchodem zimy se výhony (resp. větve, které odplodily) odstřihnou 10 cm nad zemí. Nové šlahouny se ponechají a na jaře následujícího roku se tyto nové šlahouny zkrátí a přizpůsobí výšce kůlu nebo mřížky. Poté se budou zkracovat pouze postranní výhony přibližně na 3 očka. ZIMA: Zimovzdorný, mulčovat u kořenů.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené