Malinové kvarteto
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Malinové kvarteto

Rubus idaeus - Objednací číslo 4403176
Počet kusů v balení:1 ks
4 chutné, aromatické odrůdy maliníku. Plody lze sklízet od července do října. Dodáváme v kontejneru. Ve velikosti do cca 100 cm. Black Jewel, černá, letní malina. Schönemann, červené, velmi lahodné letní maliny. HimboTop®, červené, podzimní maliny. Goldfrucht, žluté, podzimní maliny
1223,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 50 - 100
Doba zrání červenec začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, teplé, chráněné PŮDA: Bohatá na živiny, humózní, propustná. Písčitou a chudou půdu je dobré vylepšit kompostem nebo chlévskou mrvou. Pokud rostlinu pěstujeme v kontejneru, je potřeba zvýšit zálivku, ale ne zbytečně přemokřovat. PŘIHNOJENÍ: 1x březen/duben hnojivem na bobulovité ovoce VÝŠKA: až 150 cm POTŘEBA MÍSTA: 80 cm OVOCE: Black Jewel: černá / letní sklizeň Krásný muž: červená / letní sklizeň Himbo Top: pinkrot / podzimní sklizeň Gold Ovoce: žlutá / podzimní sklizeň ŘEZ: Koncem podzimu po sklizni seřízneme pruty, které odplodily u země, mladé výhony ponechat. Plodí na dvouletém dřevě. PODZIM/ZIMA: Jako ochranu nanést opět vrstvu mulče.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené