Maliník Pokusa® (2)
Maliník Pokusa® (2)
Maliník Pokusa® (2)
     
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Maliník Pokusa® (2)

Rubus idaeus - Objednací číslo 4403149
Počet kusů v balení:2 ks
Maliník Pokusa®, plodí i na podzim. Toužíte po sklizni velkých, tmavě červených malin od července do října? Pak je pro Vás maliník Pokusa® ten pravý. Vzpřímený, středně silný růst, nepotřebuje příliš mnoho místa. Vysoké výnosy, chutné plody s výrazným aroma. Dodáváme v kontejneru.
540,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 50
Doba zrání červenec začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150-200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, teplé a chráněné před větrem PŮDA: Humózní, kyprá, propustná zahradní zemina. pH neutrální. V létě dát pozor na dostatečnou zálivku, vyvarovat se přemokření Vysušení kořenů se vyvarujeme mulčováním (posekanou trávou, listím) HNOJENÍ: Březen/duben, 1x hnojivem na bobuloviny ODSTUPY ROSTLIN: Asi 50 cm VÝŠKA: 1,5 m – 2 m PLODY: Hodně veliké, aromatické SKLIZEŇ: Od července do podzimu ŘEZ: Po sklizni pruty uřezat u země Plodí na jednoletém dřevě ZIMA: Jako ochranu proti pomrznutí a případnému suchu použít vrstvu mulče.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené