Meraldo (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Meraldo (3)

Fragaria x ananassa 'Hummi - Meraldo' - Objednací číslo 4440331
Počet kusů v balení:3 ks
Stále plodící jahodník. Ideální druh pro malé zahrádky, balkony nebo terasy. Na první sklizeň navazují v krátkých pravidelných intervalech další, trvající po celé léto až do prvních mrazů. Plody jsou středně velké až velké, tmavě červené. Dužina je pevná, šťavnatá se sladkou ovocnou vůní. Sklizeň: červen až do mrazů. Rostliny s kořenovým balem.
245,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 20-25
Doba zrání červen začátek
V kontejneru ano
STANOVIŠTĚ: Slunné, teplé PŮDA: Humózní a propustná, obohacená rašelinou SÁZENÍ: Jáma na sázení musí být tak široká a hluboká, aby měly kořeny dostatek místa. Upěchování kořenů se bezpodmínečně vyvarujeme. Srdíčko rostliny musí být na povrchu půdy. PÉČE: Při suchém počasí během prvních 14 dnů musí být půda dobře vlhká, aby byl zajištěn rychlý růst HNOJENÍ: 1x za začátku tvorby nových výhonů 1x během květu 1x po sklizni Vícesložkovým hnojivem na jahody VZDÁLENOST MEZI ŘADAMI: 60 – 80 cm VZDÁLENOST MEZI ROSTLINAMI: 25 cm nebo 12 rostlin na 1 m2 SKLIZEŇ: Stále plodící, postupně nakvétá a plodí od června do prvních mrazů ŘEZ: Po sklizni odstřihnout listy až k srdíčku UPOZORNĚNÍ: Jahody sázet jen do záhonů, kde minimálně 1 rok nebyly žádné jiné jahody
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené