Invicta angrešt, kmen - v kontejneru
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Invicta angrešt, kmen - v kontejneru

Ribes uva-crispa 'Invicta' - Objednací číslo 4412200
Počet kusů v balení:1 ks
Středně raná odrůda mohutného vzrůstu přinášející bohatou úrodu. Velké a lahodné ovoce. Odrůda odolná vůči padlí! Dodáváme v kontejneru.
530,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 100 - 120
Doba zrání červenec začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 120-150 cm
STANOVIŠTĚ: světlé, možný je i polostín, teplé. Přímé slunce během léta může poškodit plody PŮDA: vlhká, vápenitá, hlinitá, bohatá na živiny, pH 6,5-7 Jedná se o rostlinu s mělce položenými kořeny- v lehkých půdách dbát na dostatečnou zálivku Přemokření a sucho škodí HNOJENÍ: 1x v březnu při rašení a 1x po sklizni, hnojivem na bobuloviny POTŘEBA MÍSTA: 1,00 – 1,20 m RŮST: kmen. KVĚTY: konec dubna až začátek května, nepatrné PLODY: začátek (střed července, medově žluté – samosprašný Rostlina plodí na 2- 3letém dřevě ŘEZ: od 3.roku pravidelně prosvětlujeme Postranní dřevo z předchozího roku je plodící dřevo pro příští rok, proto po sklizni odstraníme jen staré výhony 6-8 prutů ponecháme a ty zkrátíme na polovinu ZIMA: povrch půdy zakryjeme (řezaná tráva, listí)
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené