Korona (10)
Korona (10)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Korona (10)

Fragaria x ananassa 'Korona' - Objednací číslo 4447272
Počet kusů v balení:10 ks
Středně raná. Chuťový požitek pro celou rodinu. Tmavočervené plody s vynikající chutí. Velké, kuželovité až vejčité plody jsou vhodné k mražení nebo zavařování. Mají velmi zajímavou sladkou, ale zároveň kořeněnou chuť. Již první rok se dočkáte bohaté sklizně. Především vaše děti se mohou těšit na sbírání, jahody jdou lehce trhat a i bez cukru je jejich chuť velmi příjemná.
492,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 25 - 30
Doba zrání červen začátek
V kontejneru ano
STANOVIŠTĚ: Slunné. PŮDA: Humózní a propustná s podílem rašeliny. PĚSTOVÁNÍ: Výsadbová jáma musí být tak široká a hluboká, aby kořeny měly dostatečné místo. Srdíčko rostliny musí být na povrchu země. PÉČE: za suchého počasí musíme rostliny prvních 14 dnů zalévat, aby dobře zakořenily HNOJENÍ: 1x při tvorbě nových listů 1x během květu 1x po sklizni speciálním hnojivem na jahody VZDÁLENOST: Mezi řadami 60 – 80 cm. Mezi rostlinami 25 - 30cm. 12 rostlin na 1 m2. PLODY: Středně veliké a purpurově červené. SKLIZEŇ: Časná, začátek až polovina června. ŘEZ: Po sklizni odstřihnout listy z mateřské rostliny. TIP: Jahody zasadit na místo, kde minimálně nebyly 1 rok pěstovány.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené