Snow White (5)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Snow White (5)

Fragaria x ananassa 'Snow White' - Objednací číslo 4442767
Počet kusů v balení:5 ks
Jahody s exotickou chutí ananasu. Bílá dužina je pevná a šťavnatá, na slunné straně lehce narůžovělá. Až 2 cm velké plody jsou sladké a osvěžující. Plodí od poloviny června.
608,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 25-30
Doba zrání květen začátek
V kontejneru ano
STANOVIŠTĚ: Slunné PŮDA: humózní a propustná s podílem rašeliny PĚSTOVÁNÍ: výsadbová jáma musí být tak široká a hluboká, aby kořeny měly dostatečné místo. Srdíčko rostliny musí být na povrchu země. PÉČE: za suchého počasí rostliny prvních 14 dnů dostatečně zalévat, aby dobře zakořenily; po dobu vegetace je třeba zeminu udržovat stále mírně vlhkou HNOJENÍ: 1x při rašení 1x během květu 1x po sklizni (speciálním hnojivem na jahody) VZDÁLENOST: Mezi řadami 60 – 80 cm Mezi rostlinami 25 cm 12 rostlin na 1 m2 PLODY: velmi chutné, dozrávají na přelomu května/června bílá dužina s chutí ananasu Velikost plodů je přibližně 2 cm ŘEZ: Po sklizni odstřihnout listy z mateční rostliny TIP: Tento druh je vhodný pěstovat též v závěsných nádobách Jahody nejsou velkoplodé, a proto nejsou určeny k polnímu pěstování Jsou vhodné např. jako dekorace pohárů a dortů UPOZORNĚNÍ: Jahody zasadit na místo, kde minimálně nebyly 1 rok pěstovány jiné jahody
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené