Imtraga-Selekta®, jahodník (10)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Imtraga-Selekta®, jahodník (10)

Fragaria x ananassa 'Imtraga Selekta' - Objednací číslo 4447414
Počet kusů v balení:10 ks
Tato zimovzdorná, robustní odrůda jahodníku potěší oči i chuťové pohárky, protože kvete a plodí současně. Dvakrát plodící odrůda. První sklizeň probíhá od konce května do konce června, druhá sklizeň následuje v srpnu/září. Plody váží až 80 gramů. Jsou sladké a velmi chutné.
492,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 25-30
Doba zrání květen střed
V kontejneru ano
STANOVIŠTĚ: Slunné PŮDA: humózní a propustná s podílem rašeliny PĚSTOVÁNÍ: výsadbová jáma musí být tak široká a hluboká, aby kořeny měly dostatečné místo. Srdíčko rostliny musí být na povrchu země. PÉČE: za suchého počasí musíme rostliny prvních 14 dnů zalévat, aby dobře zakořenily HNOJENÍ: 1x při tvorbě nových listů 1x během květu 1x po sklizni speciálním hnojivem na jahody VZDÁLENOST: Mezi řadami 60 – 80 cm Mezi rostlinami 25 cm 12 rostlin na 1 m2 PLODY: sladké a chutné plody SKLIZEŇ: 2x plodící - 1. sklizeň konec května - červen - 2. sklizeň srpen - září ŘEZ: po sklizni odstřihnout listy z mateřské rostliny TIP: Jahody zasadit na místo, kde minimálně nebyly 1 rok pěstovány
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené