Újfehértói Fürtös, višeň
Újfehértói Fürtös, višeň
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Újfehértói Fürtös, višeň

Sauer Kirsch - Objednací číslo 4482401
Počet kusů v balení:1 ks
Pozdní samosprašná višeň s kulovitými plody. Dozrává v polovině července. Chuť je sladce navinulá, aromatická. Dužina je měkká, jemná, červená. Samosprašná.
293,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 350
Doba zrání červenec střed
Výška dospělé rostliny 300-400 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné. PŮDA: Hluboká, humózní – kvalitní zahradní zemina. HNOJENÍ: Na jaře hnojivem pro ovocné stromy (dbát na dávkování). VÝŠKA: Přibližně 3 - 4 metry v dospělosti. POTŘEBA MÍSTA: Zhruba 3,5 metru. RŮST: Středně silný, kompaktní. KVĚTY: První květy resp. plody jsou možné už od 2. roku po zasazení. Tato odrůda plodí na víceletém dřevě. PLODY: Tmavě červené, středně velké, šťavnaté. DOBA SKLIZNĚ: Dozrává v polovině července. ŘEZ: Protože višeň plodí na víceletém dřevě, postačí zkrátit nové výhony. PODZIM / ZIMA: Odolná proti mrazu. Při kořenech mulčovat (listím nebo posekanou trávou).
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené