Jonathan, volné kořeny
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Jonathan, volné kořeny

Malus domestica 'Jonathan' - Objednací číslo 4480387
Počet kusů v balení:1 ks
Zimní odrůda vhodná i do vyšších poloh.Středně velké, kulaté plody s červeně vybarvenou slupkou. Dužina je světle žlutá až bílá, šťavnatá. Konzumní zralost prosinec - únor.
325,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: října střed - dubna konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby října střed - dubna konec
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 300
Doba zrání září začátek
Výška dospělé rostliny 300-400 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, chráněné. POTŘEBA MÍSTA: cca 3 m PUDA: Hlinitá, výživná, humózní, propustná zahradní zemina. VÝSADBA: Roub musí být minimálně na výšku dlaně nad zemí. Výška: cca 3 m. HNOJENÍ: Při výsadbě hnojíme stromy fosforečným hnojivem nebo kompostem, dobře uleželou chlévskou mrvou nebo rohovou moučkou. Na jaře pak hnojivem na ovocné stromy. PLODY: Červené, velmi chutné První květy a tvorba plodů je možná od 2. – 3. roku pěstování. Opylení: vhodným opylovačem je kterákoliv jiná klasická odrůda jabloně. První sklizeň je zpravidla od 2- 3 roku. ŘEZ: Při jarní výsadbě seřízneme. Při podzimní výsadbě neřežeme – teprve až na jaře od ledna do března provedeme tzv. výchovný řez, ten každoročně opakujeme po dobu 5 let.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené