Plochá broskev SugarBaby, volné kořeny
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Plochá broskev SugarBaby, volné kořeny

Prunus persica 'Sugar Baby' - Objednací číslo 4485587
Počet kusů v balení:1 ks
Překvapí Vás neuvěřitelná sladkost a šťavnatost. Všichni, co někdy ochutnali tuto nádhernou plochou broskev, obdivovali především její intenzivní, příjemnou vůní. Od dubna do května fascinuje tento strom krásnými broskvovými květy. V srpnu se můžete těšit na bohatou sklizen. Robustní a zimovzdorný strom. Ideální do polostínu nebo na přímé slunce. Překrásný do nádoby na balkon a terasu. Dodáváme ve velikosti 70 – 80 cm.
399,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: října střed - dubna konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště slunné
Doba výsadby října střed - dubna konec
Vysazovací vzdálenost (cm) 400
Doba zrání srpen začátek
Výška dospělé rostliny 300-400 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné a chráněné. PŮDA: Doporučuje se zahradní půda s příměsí kompostu. HNOJENÍ: Na jaře hnojivem na ovocné stromy (dbát na dávkování). RŮST: Polovysoký vzrůst s bujnou korunou. KVĚTY: Na jaře v dubnu/ květnu růžově. První květy a sklizeň nejdříve od 2. roku pěstování. PLODY: Zploštělý tvar. SKLIZEŇ: Srpen. ŘEZ: Pravidelným tvarovacím řezem udržujeme kompaktní korunu a pravidelně též odstraňujeme staré dřevo a korunu prosvětlujeme. ZIMA: Zimovzdorná Při pěstování v nádobě je třeba ji na zimu postavit na chráněné místo (terasa, balkon), obalit nádobu pytlovinou nebo slámou a postavit ji na dřevěnou nebo polystyrenovou podložku. Podle počasí je nutná příležitostná zálivka. POZOR! Pěstování v prostorné nádobě je možné 3 – 4 roky, poté doporučujeme rostlinu přesadit do volné půdy.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené