Azalka dřevitá Goldpracht
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Azalka dřevitá Goldpracht

Rhododendron luteum 'Goldpracht' - Objednací číslo 3326118
Počet kusů v balení:1 ks
Široce větvený opadavý keř. Listy jsou světle zelené, vejčitého tvaru. Květy jsou žluté s oranžovým středem, velké, lehce vonné, vykvétají v květnu. Dorůstá do výšky 1,5 -2 metry. Vysazujte do lehké, kyselé půdy na polostinné až slunné stanoviště. Půda by měla být stále mírně vlhká, vhodné je mulčování povrchu. Mrazuvzdorná, v prvních letech na zimu zakrývejte.
611,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Barva žlutá (oranžová)
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150-200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, polostinné. PŮDA: Propustná zahradní zemina s přídavkem rašeliny. Má ráda vlhkou a kyselou půdu. LISTY: Sytě zelené, opadavé. KVĚTY: Květen – červen. Žluté s oranžovým středem. Lehce vonné. ŘEZ: Není nutný. Pouze, pokud je třeba rostlinu zmladit nebo vytvarovat, pak ji zastřihávat co nejdříve na jaře, aby stačila udělat nové výhony. ZIMA: Mrazuvzdorná. Mladé rostliny chránit před mrazem chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené