Lantana Multicolor (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Lantana Multicolor (3)

Lantana camara 'Multicolor', 'Dragonfruit' - Objednací číslo 6608664
Počet kusů v balení:3 ks
Tato půvabná rostlina se pěstuje jako letnička nebo přenosná rostlina v nádobě. Sytě zelené listy vytvářejí pěkný kontrast s polokulovitými květy. Barva květů je v proměnlivých odstínech, žluté, oranžové, růžové a fialové barvy. Během léta vyžaduje pravidelnou a bohatou zálivku, substrát je třeba udržovat mírně vlhký.
272,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března střed - července konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Vysazovací vzdálenost (cm) 30 - 50
Barva vícebarevná
Výška dospělé rostliny 50-80 cm
STANOVIŠTĚ: Plné slunce, chráněné proti větru PŮDA: Propustná květinová zemina HNOJENÍ: Tekutým hnojivem – cca 2x měsíčně ZÁLIVKA: Mírně zaléváme KVĚTY: Mění barvu květů od bílé přes světle žlutou k oranžové, tmavě červené a fialové. Díky časté změně barvy květů dostává koruna charakteristický pestrý vzhled. Odkvetlé květy odstraňujeme. DOBA KVĚTU: Duben – listopad ŘEZ: Snáší každý řez (pozdě na podzim nebo časně z jara). ZIMA: Světlá a bezmrazá místnost, mírná zálivka. POZOR: Tvoří peckovité plody, které jsou nepoživatelné. Rostlina je jedovatá. EXTRA TIP: Stálým zaštipováním mladých výhonů v letních měsících existuje možnost, že zamezíme tvorbě plodů.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené