Komule Davidova Tricolor
Komule Davidova Tricolor
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Komule Davidova Tricolor

Buddleja davidii 'Tricolor' - Objednací číslo 3319082
Počet kusů v balení:1 ks
Komuli se také říká motýlí keř. Od léta do podzimu ji zdobí nápadné, vonné květy uspořádané v hustých latách, které lákají hmyz, hlavně včely a motýly. Je to nenároční rostlina. Vysazujte na slunné stanoviště do výživné, propustné půdy. Jedná se o vzpřímený, hustý keř, který velmi dobře regeneruje. Každý rok na jaře rostlinu seřízněte. Plně mrazuvzdorná, mladé rostliny doporučujeme chránit zakrytím. Dodáváme rostliny v kontejneru 30-40 cm vysoké.
582,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vonné ano
Barva vícebarevná
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné – popř. polostinné. PŮDA: Dobře propustná, bohatá na živiny HNOJENÍ: Pravidelně přihnojovat VÝŠKA: Cca. 150 cm RŮST: Keřovitý KVĚTY: Březen až listopad. 3 ROSTLINY v jednom květináči v barvách: fialová, růžová a bílá, vonné. Lákají hmyz, hlavně včely a motýly. ŘEZ: Zkracovací řez v březnu. ZIMA: V dospělosti plně mrazuvzdorná, mladé rostliny doporučujeme chránit před mrazem.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené