Vrba 'Mount Aso'
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Vrba 'Mount Aso'

Salix gracilistyla 'Mount Aso' - Objednací číslo 3319000
Počet kusů v balení:1 ks
Velmi zajímavá okrasná dřevina pocházející z Japonska. Překrásné růžové kočičky a svěží zelené listy. Kulatý, keřovitý růst.
430,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu únor, březen, duben
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Barva růžová
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné PŮDA: mírně vlhká, propustná, kyselá HNOJENÍ: Podle potřeby hnojivem pro kyselomilné rostliny (např. hnojivo na rododendrony, azalky) RŮST: Keřovitý, výhony jsou načervenalé lesklé. Listy jsou oválné, zelené raší až po květech. KVĚTY: Lidově nazývané kočičky, růžová barva Duben - květen VÝŠKA: Asi 2 metry ZIMA: Zimovzdorná, mladé rostliny chraňte zakrytím. ŘEZ: Po odkvětu, pokud je to nutné lze rostlinu seříznout. Velmi rychle regeneruje a rychle znovu obrazí.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené