Glen Ample, maliník
Glen Ample, maliník
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Glen Ample, maliník

Rubus idaeus 'Glen Ample' - Objednací číslo 4403096
Počet kusů v balení:1 ks
Středně raná odrůda maliníku. Plody dozrávají od července, jsou velké, lesklé, sytě červené barvy. Rostlina dorůstá do výšky 2 metrů a nemá trny. Plodí na dvouletých výhonech. Dobře odolává chorobám.
358,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března začátek - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Doba výsadby března začátek - listopadu konec
Vysazovací vzdálenost (cm) 50
Doba zrání červenec začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, polostinné, chráněné proti větru. PŮDA: Neutrální, bohatá na živiny s dostatkem vláhy. HNOJENÍ: Na jaře a po sklizni hnojivem na drobné ovoce, je možné použít Cererit. PLODY: Plodí na dvouletých výhonech. Plody dozrávají od července, jsou velké, lesklé, sytě červené barvy. Plody jsou velké, červené a šťavnaté. Plodí od srpna do prvních mrazíků. ŘEZ: Na podzim seříznout výhony, které odplodili těsně nad zemí. Jednoleté výhony ponechat, budou plodit v příštím roce. Při každém řezu maliníků zároveň odstraňujeme uschlé, polámané, velmi slabé nebo napadené výhony. Rostlina se prosvětlí, zesílí a další výhony pak mohou lépe růst.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené