Červenolistý japonský javor
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Červenolistý japonský javor

Acer palmatum "Bloodgood" - Objednací číslo 3311437
Počet kusů v balení:1 ks
Nápadný vyšší keř, se zaoblenou korunou. Listy jsou purpurově červené, cípaté. Na podzim se barva listů mění na zářivě červenou
999,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 300-400 cm
Zbarvení listí na podzim ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné a chráněné Vyhněte se umístění na přímé polední slunce. PŮDA: propustná, humózní, mírně kyselá HNOJENÍí: Na jaře hnojivem pro okrasné stromy ZÁLIVKA: dle potřeby a počasí VÝŠKA: může dorůst až do výšky 4 m RŮST: keřovitý s rozložitou korunou LISTY: drobné členěné listy purpurově červené, na podzim se barva listů mění na zářivě červenou ŘEZ: není nutný, odstraňte pouze mrtvé dřevo ZIMA: Zimovzdorný, opadavý, na zimu zakrýt mulčem Pokud rostlinu pěstujete v nádobě, je potřeba na zimu nádobu dobře ochránit (obalit nádobu, např. netkanou textilií a postavit jí na polystyrenovou podložku, nádoby snadno promrznou.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené