Šrucha velkokvětá Samba (3)
Šrucha velkokvětá Samba (3)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Šrucha velkokvětá Samba (3)

Portulaca grandiflora Margarita F1 - Objednací číslo 6629133
Počet kusů v balení:3 ks
Jednoletá rostlina pocházející z Brazílie. Velké, poloplné květy v zářivých barvách. Kvete od května do září. Listy mají sytě zelenou barvu, jsou masité, podobné sukulentům. Vysazujte na slunné, teplé, suché stanoviště do lehké, propustné půdy. Rostlina je citlivá na přemokřený substrát. Růst je polopřevislý. Výhony dorůstají do délky 20 -30 cm. Pěstovat ji můžete jako balkonovou rostlinu v nádobách a truhlících nebo ji vysaďte do skalky či záhonu.
190,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: dubna střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen, listopad
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby dubna střed - července konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Vysazovací vzdálenost (cm) 15-20
Barva vícebarevná
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, chráněné před deštěm a větrem. PŮDA: Květinová zemina s příměsí písku nebo lehká písčitá půda. HNOJENÍ: Každé čtyři týdny tekutým hnojivem. ZÁLIVKA: šrucha upřednostňuje spíše sucho. Zálivka by proto neměla být příliš vydatná. V každém případě je nutno zabránit přemokření. POTŘEBA MÍSTA: 6 rostlin na metrový truhlík. RŮST: Polopřevislý/polovzpřímený. KVETENÍ: Od května do podzimu Pestré, plné květy, které se otevírají jen za plného slunce. ZIMA: Jednoletá rostlina, není mrazuvzdorná.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené