Best Weiki kiwi
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Best Weiki kiwi

Actinidia arguta 'Weiki' - Objednací číslo 4401294
Počet kusů v balení:1 ks
Nejlepší odrůda ze Švýcarska. Před 15-ti lety vyšlechtěná odrůda s vysokými výnosy. Plody mají jemnou, hladkou slupku červeno-zelené barvy. Kompaktní růst - velmi dekorativní pnoucí rostlina. Začíná plodit již třetí rok po výsadbě. Sklizeň od poloviny října. Dodáváme v kontejneru. Každý kontejner obsahuje jednu samičí a jednu samčí rostlinu.
692,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Doba zrání říjen střed
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 200-300 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné a chráněné místo. Rostlina vyžaduje oporu k pnutí. PŮDA: Lehce kyselá, propustná, upřednostňuje vlhké stanoviště. ZÁLIVKA: Vyvážená. VÝŠKA: V dospělosti cca 2 - 3m. ODSTUP MEZI ROSTLINAMI: 2m, kompaktně rostoucí popínavá rostlina. KVĚTENSTVÍ: Květy žlutobílé, od poloviny do konce května od třetího roku po výsadbě. OVOCE: Malé, hladké, lze konzumovat se slupkou Chuťově podobné angreštu. Zralé od poloviny října. HNOJENÍ: Na jaře přihnojit vícesložkovým hnojivem pro ovocné stromy nebo bobuloviny. ZIMA: Plně zimovzdorné, ideální do nádob na balkon nebo terasu. V zimě potřebuje kiwi jen malou zálivku. Zem přikryjte vrstvou mulčovací kůry nebo listím. Tím rostlinu chráníte před mrazem a rostlina může lépe ukládat vlhkost. Mulčovací vrstva navíc svým postupným rozkladem dodává živiny do půdy. Pozdní jarní mrazíky mohou vyvolat negativní reakci. Kiwi však dobře regeneruje. Při pěstování v nádobě je třeba nádobu dobře obalit. Je však třeba zachovat rostlině odtok přebytečné vody. NÁVOD NA ZASTŘIŽENÍ: Při příliš bujném růstu můžeme rostlinu na jaře prosvětlit. UPOZORNĚNÍ: V bezprostřední blízkosti by neměly konkurovat květy maliníku nebo ostružiníku. Včely pak dávají přednost těmto květům. Květy kiwi mají jen málo nektaru.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené