Převislý jahodník Rosalie (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Převislý jahodník Rosalie (3)

Fragaria x ananassa 'Rosalie' - Objednací číslo 4441125
Počet kusů v balení:3 ks
Nejlepší druh vhodný pro závěsné nádoby, s růžovými květy a velkými červenými plody po celou sezónu. Vhodný na balkony a terasy. Po celé léto se můžete kochat krásnými květy a ochutnávat sladké plody.
270,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: od začátku srpna

Přijímáme objednávky!

Stanoviště slunné
Doba výsadby od začátku srpna
Vysazovací vzdálenost (cm) 20-25
Doba zrání červen začátek
V kontejneru ano
STANOVIŠTĚ: Světlé a slunné PŮDA: kvalitní kompost, případně dobrá květinová půda s vysokým podílem rašeliny HNOJENÍ: 3 až 4 týdny po výsadbě speciálním hnojivem na jahody, poté každých 6 týdnů přihnojovat. Od září již nepřihnojovat. ZÁLIVKA: od dubna do října udržovat půdu vlhkou. I krátká doba sucha zabraňuje vývinu šlahounů a samotných plodů. POTŘEBA MÍSTA: 6 rostlin na 1 m; případně 1 – 2 rostliny na nádobu KVĚTY/PLODY: kvete i plodí od června až do října. Po uplynutí dvou let jsou popínavé jahodníky, stejně jako všechny druhy jahodníků, natolik vyčerpané, že se další kultivační rok nevyplatí. ŘEZ: po sklizni odstřihnout šlahouny na matečné rostlině ZIMA: nádobu s rostlinou umístit na chráněné místo. Při skladování venku se doporučuje rostlinu příležitostně zavlažovat a nádobu dostatečně obalit jako ochranu před mrazem.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené