Třešňové duo (Napoleon + Schneiderova)
Třešňové duo (Napoleon + Schneiderova)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Třešňové duo (Napoleon + Schneiderova)

Prunus avium 'Big Nap.'+'Schneider' - Objednací číslo 4424714
Počet kusů v balení:1 ks
Dvě velmi chutné a oblíbené odrůdy třešní naroubované na jednom stromě. Napoleonova: středně pozdní chrupky žlutočervené barvy. Aromatické, sladké a velmi šťavnaté.Schneiderova: tmavé, pozdní chrupky dozrávající začátkem července. Šťavnaté a sladké. Vzájemné opylení.
1172,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 300-400
Doba zrání červenec začátek
Výška dospělé rostliny 300 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, chráněné. PŮDA: Hluboká, humózní a hlinitá. HNOJENÍ: Na jaře hnojivem na ovocné dřeviny, dávat pozor na dávkování. VÝŠKA: Asi 3 m POT5EBNÝ PROSTOR: 3 – 4 m RŮST: Kompaktní. KVĚTY: Duben. První květy a plody možné od 2. – 3. roku pěstování. PLODY: NAPOLEONOVA: středně pozdní chrupky žlutočervené barvy. Aromatické, sladké a velmi šťavnaté. SCHNEIDEROVA: tmavé, pozdní chrupky dozrávající začátkem července. Šťavnaté a sladké. Obě odrůdy se navzájem dobře opylují. ŘEZ: Měl by být prováděn odborně. ZIMA: Mrazuvzdorná. Mulčujeme listím nebo posekanou trávou. POZNÁMKA: Při sázení postavíme ke stromu opěrnou tyč a ponecháme ji tak dlouho, dokud kmen nebude silný.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené