Nostalgie
Nostalgie
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Nostalgie

Rosa hybrid 'Nostalgie' - Objednací číslo 2216284
Počet kusů v balení:1 ks
Kombinace krémově bílé a třešňově červené barvy. Všechny milovníky růží okouzlí také její vůně. Kvete nepřetržitě po celé léto. Výška cca. 80 cm.
165,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: září střed - dubna konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby září střed - dubna konec
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 50
Vhodné k řezu ano
Vonné ano
Barva vícebarevná
Výška dospělé rostliny 60-80 cm
STANOVIŠTĚ: slunné a teplé, vyloučíme chladné a vlhké stanoviště PŮDA: hluboká, hlinitá, výživná PĚSTOVÁNÍ: roub umístíme 5 cm pod povrch půdy, kořeny lehce zkrátíme a růži umístíme na jeden den do kbelíku s teplou vodou. Kořeny nesmí ve výsadbové jámě být zalomené nebo překřížené. HNOJENÍ: dlouhodobě působícím hnojivem, hnojivem na růže nebo při pěstování v nádobě tekutým hnojivem. Dlouhodobě působící hnojivo pouze 1x na jaře Hnojivo na růže 1x na jaře a 1x v polovině července Tekuté hnojivo začínáme 1x týdně na jaře od srpna již více nepřihnojujeme, aby dřevo stačilo do zimy vyzrát. VÝŠKA: cca. 80 cm POTŘEBA MÍSTA: asi 50 cm LISTY: kožovité, lesklé, při rašení načervenalé KVĚTY: květen/červen – říjen/listopad krémově bílé s třešňovým zabarvením, vonící poupata jsou úzká, květy plné ŘEZ: po odhrnutí na jaře se doporučuje provést jarní řez, k aktivování nového rašení. Odstraníme také staré dřevo a zmrzlé výhony. ZIMA: Růže pozdě na podzim zkrátíme, a přihrneme vysoko zemí (nepoužíváme rašelinu, neboť růže nemají rady kyselou půdu). Nakonec zakryjeme jedlovým chvojím
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené