Rubina Royal, maliník (2)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Rubina Royal, maliník (2)

Objednací číslo 4407216
Počet kusů v balení:2 ks
Středně velké, tmavě červené plody s intenzivní chutí. Vhodné pro přímou spotřebu i k dalšímu zpracování. Odolná vůči chorobám i škůdcům. Jednouplodící maliník.
492,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu březen, duben
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 50
Doba zrání červen začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150-200 cm
STANOVIŠTĚ: slunné, teplé a chráněné proti větru PŮDA: Humózní, kyprá, propustná zahradní zemina. V létě dávat pozor na dostatečnou zálivku, obzvláště při pěstování v nádobě zabránit přemokření. Vrstva mulče (listí, posekaná tráva) u kořenů pomáhá udržet vlhkost v půdě. HNOJENÍ: březen/duben 1x hnojivem na bobuloviny. VÝŠKA: 1,50 - 2 m POTŘEBA MÍSTA: cca 50 - 80 cm RŮST: Bujný PLODY: Oválné, tmavě červené plody. ŘEZ: Po sklizni odřízneme vynesené pruty, mladé výhony ponecháme. Maliník plodí na 2letém dřevě. PODZIM/ ZIMA: Naneseme mulčovací vrstvu jako ochranu před vyschnutím půdy.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené