Jojo švestka, volné kořeny
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Jojo švestka, volné kořeny

Prunus domestica 'Jojo' - Objednací číslo 4482651
Počet kusů v balení:1 ks
Zcela rezistentní vůči nejčastější virové chorobě švestek šárce. Brzy začíná plodit, přináší pravidelnou a bohatou úrodu. Plody střední velikosti jsou oválné, tmavě fialové barvy, neopadávají. Dužina sladce nakyslé a lahodné chuti, snadno se odděluje od pecky. Vzrůst s volnou korunou. Dozrává v září, samosprašná.
293,0 Kč / balení 378,0 Kč (22,49% sleva)

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 300-500
Doba zrání září střed
Výška dospělé rostliny 300-400 cm
STANOVIŠTĚ: slunné PŮDA: Humózní HNOJENÍ: Na jaře hnojivem na ovocné dřeviny, dbát na dávkování VÝŠKA: Asi 3 m POTŘEBA MÍSTA: 3 – 5 m RŮST: Široký, volně rostoucí strom KVĚTY: Začátek května První květy a plody je možné od 2. roku pěstování PLODY: Středně velké, podélně oválné, tmavofialové a jdou dobře od pecky SKLIZEŇ: září ŘEZ: Měl by být prováděn odborně. ZIMA: Mrazuvzdorná Mulčujeme listím nebo posekanou trávou TIP: Při sázení postavíme ke stromu opěrnou tyč a ponecháme ji tak dlouho, dokud kmen nebude silný
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené