Two Timer Sugana, žlutá (2)
Two Timer Sugana, žlutá (2)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Two Timer Sugana, žlutá (2)

Rubus idaeus 'Sugana gelb'-S- - Objednací číslo 4407145
Počet kusů v balení:2 ks
Dvakrát plodící malina, nyní také se žlutými plody. Velké plody jsou pevné a dobře se trhají. Zázračná malina původem ze slunného jižního Tyrolska. První malina na světě se dvěma srovnatelnými sklizněmi během roku. Plodí v raném létě od června a pozdním létě od srpna. Senzační kříženec dvou známých odrůd malin Autum Bliss, ze které pochází skvělé aroma a chuť a Tulameen s kompaktním, hustým růstem. Dvě plné sklizně během léta – excelentní chuť, dobrá skladovatelnost, jemná chuť a vůně lesních malin. Velmi velké, žluté plody, asi jako mince v hodnotě 1 Euro. Robustní, zimovzdorná, nenáročná rostlina s kompaktním vzpřímeným, sloupovitým růstem. Ideální pro malé zahrady nebo do nádob na balkony a terasy.
549,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen, červenec, srpen
Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 60
Doba zrání červen začátek
Výška dospělé rostliny 180 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, teplé a chráněné proti větru PŮDA: Humózní, sypká, hlinitá, neutrální. V létě dávat pozor na dostatečnou zálivku, obzvláště při pěstování v nádobě. Zabránit přemokření. Vrstva mulče (listí, kosená tráva) u kořenů pomáhá udržet vlhkost v půdě. HNOJENÍ: Březen/duben 1x hnojivem na bobuloviny. VÝŠKA: Asi 1,80 m Je vhodné použít opěrnou tyč nebo mřížku ŠÍŘKA: Asi 0,60 m, kompaktní, vzpřímený růst DOBA KVĚTU: Od začátku do konce května Od začátku do konce července PLODY: Žluté s aroma lesních malin SKLIZEŇ: Dvakrát plodící. Na dvouletých prutech od června, po sklizni zkrátit (1. sklizeň). Na nových jednoletých prutech od srpna (2. sklizeň). Tyto ponechat, plodí následující rok od června. ZIMA: Naneseme mulčovací vrstvu jako ochranu před vyschnutím půdy.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené