Raspbeary®, maliník keř
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Raspbeary®, maliník keř

Rubus idaeus - Objednací číslo 4400650
Počet kusů v balení:1 ks
Jasně červené maliny dozrávají od konce července do září, jsou sladké a lahodné. Plodí na jednoletých výhonech. Řez provádějte na jaře. Rostlina dorůstá do výšky kolem 2 metrů a šířky 80 cm. Vhodná pro pěstování v nádobě i ve volné půdě.
1013,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března začátek - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března začátek - listopadu konec
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
STANOVIŠTĚ: Slunné, teplé a chráněné proti větru. PŮDA: Humózní, kyprá, raději hlinitá. V létě dávat pozor na dostatečnou zálivku. Vrstva mulče (listí, řezaná tráva) u kořenů pomáhá udržet vlhkost v půdě. Při pěstování v nádobě zabránit přemokření. HNOJENÍ: Březen/duben 1x hnojivem na bobuloviny. VÝŠKA: Až 2 m POTŘEBA MÍSTA: Prostor o průměru až 80 cm. RŮST: Keř PLODY: Oválné sladké a šťavnaté plody. ŘEZ: V prvních 1- 2 letech není potřeba. Provádí se, až když výhony příliš vyrostou, poté je podle potřeby zkraťte . Tvarovací řez je nejvhodnější provádět na jaře, plodí na jednoletých výhonech. PODZIM/ZIMA: Naneseme mulčovací vrstvu jako ochranu před vyschnutím půdy. Při pěstování v nádobě se doporučuje jako ochrana před mrazem obalit nádobu např. pytlovinou nebo slámou. Postavit ji ke zdi terasy na dřevěnou nebo polystyrenovou podložku.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené