Růže „The Fairy“
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Růže „The Fairy“

Rosa hybrid 'The Fairy' - Objednací číslo 3346908
Počet kusů v balení:1 ks
Bohatě rozvětvená růže. Listy jsou tmavě zelené a lesklé. Květy světle růžové, plné. Kvete po celé léto. Výška cca 50-80 cm.
230,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března začátek - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března začátek - listopadu konec
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 30
Barva růžová
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 50-80 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, vyvarujte se chladných a mokrých stanovišť. PŮDA: Hlinitá, bohatá na živiny. VÝSADBA: Roub usadit zhruba 5 cm pod povrchem. Jáma musí být dostatečně hluboká a široká, kořeny musíme rozprostřít po celé jámě. HNOJENÍí: Dlouhodobě působícím hnojivem, hnojivem na růže nebo při pěstování v nádobě teku-tým hnojivem. - Dlouhodobě působící hnojivo: 1x na jaře. - Hnojivo na růže: 1x na jaře a 1x v polovině července. - Tekuté hnojivo: od jara 1x týdně. Nejpozději od srpna již vice nepřihnojujeme, aby dřevo stačilo do zimy vyzrát. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek. VÝŠKA: 50 - 80 cm RŮST: Typ polyantka. Keřík s více drobnými květy. KVĚTY: Červen - říjen Růžové, plné, drobné. ŘEZ: Po odkvětu, v pozdním podzimu, odříznout odkvetlné květy (poslední očko musí směřovat vždy ven) ZIMA: Přihrnout zeminou oblast roubu a zakrýt chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené