Klematis Apple Blossom
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Klematis Apple Blossom

Clematis armandii 'Apple Blossom' - Objednací číslo 3328189
Počet kusů v balení:1 ks
Stále zelený klematis Apple Blossom. Stále zelené, rododendronům podobné, velké listy a jemně růžové až bílé květy. Květy příjemně voní po vanilce. Dodáváme ve velikosti 40 – 60 cm.
590,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu březen, duben
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 100-150
Vonné ano
Barva růžová
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 600 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostín. Půda by měla být zastíněna půdopokryvnými rostlinami nebo zakrslými jehličnany, aby oblast u kořenů díky intenzivnímu slunečnímu záření nevyschla. PUDA: Hluboce nakypřená, chladná a bohatá na živiny (písčitá nebo hlinitá). HNOJENÍ: Na jaře i při nasazování květů hnojivem na popínavé rostliny. VÝŠKA: Asi 6 m RUST: Popínavý, potřebuje oporu k pnutí. KVĚTY: Bílé až narůžovělé Březen - květen, kvete na víceletém dřevě. ŘEZ: Na jaře prosvětlit, odstranit zmrzlé výhonky. ZIMA: Mrazuvzdorný, stále zelený. Půdu kolem kořenů mulčovat chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené