Komule Pink Panther ®
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Komule Pink Panther ®

Buddleja dav. 'Pink Panther'® - Objednací číslo 4402006
Počet kusů v balení:1 ks
Okrasný keř dorůstající do výšky 120 -150 cm s kompaktním růstem. Květy jsou růžové, příjemně voní. Obsahují hodně nektaru, proto jsou velmi oblíbené u hmyzu, především motýlů. Kvete od konce června do září. Vynikne jako solitér i ve skupinové výsadbě. Vysazujte do výživné, propustné zeminy na mírně vlhké stanoviště. Na zimu rostlinu chraňte přihrnutím a zakrytím. V případě, že i přesto dojde k pomrznutí výhonů, proveďte na jaře hluboký zmlazovací řez. Průběžné odstraňujte odkvetlé klasy, podpoříte tím nasazování dalších poupat.
461,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Barva růžová
Výška dospělé rostliny 200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné – popř. polostinné pokud je místo velmi světlé PŮDA: Dobře propustná, bohatá na živiny HNOJENÍ: Pravidelně přihnojovat VÝŠKA: 120 - 150 cm POTŘEBA MÍSTA: 150 – 200 cm RŮST: Keřovitý KVĚTY: Červen – září Růžové, vonné. Lákají hmyz, hlavně včely a motýly. ŘEZ: Zkrácení výhonů v březnu, odstranit namrzlé a suché výhony ZIMA: Plně mrazuvzdorná, mladé rostliny doporučujeme chránit zakrytím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené