Sakura Royal Burgundy
Sakura Royal Burgundy
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Sakura Royal Burgundy

Prunus serrulata 'Royal Burgundy' - Objednací číslo 3340619
Počet kusů v balení:1 ks
Okrasná japonská třešeň sakura, nově vyšlechtěný kultivar s purpurovými listy a plnými růžovými květy. Roste poměrně pomalu. Není náročná na půdu,pro bohaté kvetení a pěkné vybarvení listů vysazujte na slunné stanoviště. Prořezávání provádějte v létě.
1384,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Barva růžová
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 500 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, aby došlo k vybarvení listů a k hojnému kvetení. PŮDA: Mírně kyselá s dostatečným obsahem humusu. HNOJENÍ: Na jaře dlouhodobě působícím hnojivem. ZÁLIVKA: Rovnoměrná – pozor na přílišné přemokření! RŮST: Středně vysoký strom, výška v dospělosti 3 – 5 m. LISTY: Pilovité listy purpurové barvy, opadavé. KVĚTY: Duben – květen Květy plné, růžové ŘEZ: Podobně jako u ostatních peckovin – červenec, srpen. ZIMA: Mrazuvzdorná
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené