Queen Elisabeth (5)
Queen Elisabeth (5)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Queen Elisabeth (5)

Rosa 'Queen Elisabeth' - Objednací číslo 2202574
Počet kusů v balení:5 ks
Vonící plot z růží. Až 8 poupat na jednom květním stonku. Velké květy světle růžové barvy. Na jednom květním stonku se většinou objevuje 5 až 8 poupat. Rostliny mají silný, vzpřímený růst. a 150 cm, kvete červen - listopad, vzdálenost 40 cm, vhodné k řezu. Zimovzdorné.
740,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: září střed - dubna konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen, listopad
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby září střed - dubna konec
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 30-40
Vhodné k řezu ano
Vonné ano
Barva růžová
Výška dospělé rostliny 120-150 cm
STANOVIŠTĚ: Pokud možno slunné a teplé PŮDA 40 – 50 cm – hluboko nakypřená, humózní půda, růže nemají rády kyselou půdu (proto nepoužíváme rašelinu) Před sázením růže na několik hodin namočit – poté zkrátit kořeny – roub by měl být zakrytý asi 5 cm země POTŘEBA MÍSTA: 40 – 50 cm – hustě vysázené růže by se nemusely optimálně vyvíjet a mohly by být nemocné ŘEZ: Na podzim zhruba o 1/3 – na jaře asi na 15 oček a všechny zmrzlé výhonky odstranit POSTŘIK: Preventivně v březnu proti přezimujícím škůdcům HNOJENÍ: Březen – červenec (speciálním hnojivem na růže) – od srpna již nehnojit, dřevo musí vyzrát, jinak by bylo náchylné proti mrazu ZIMA: Přihrneme zem a zakryjeme chvojím
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené