Sunburst třešeň, kontejner
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Sunburst třešeň, kontejner

Cerasus avium 'Sunburst' - Objednací číslo 4422501
Počet kusů v balení:1 ks
Samosprašná odrůda, pravidelná a hojná úroda. Dobrá odolnost vůči nepřízni počasí. Ovoce velkých rozměrů, o velikosti přesahující až 12 g! Dozrává zhruba v polovině července. Mnohoúčelové využití, vynikající na kompoty i pro konzumaci za čerstva! Dodáváme v kontejneru.
990,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 350
Doba zrání červen střed
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 300-500 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, chráněné. PŮDA: Propustná, hlinitá, zamezit přemokření. HNOJENÍ: 1x na jaře hnojivem na ovocné dřeviny. VÝŠKA: Asi 3 - 5m - pravidelně udržovat řezem! POTŘEBA MÍSTA: Kolem 3,5 - 4 metrů ŘEZ: Nejlépe odborný sestřih – doporučujeme knihu – řez ovocných stromů. Všeobecně není nutný, eventuálně průběžně zkracovat hlavní výhonky na cca 2,5 metru, kvůli zastavení růstu do výšky. KVĚTY: Středně rané, první květy v 2.roce pěstování. Sunburst je dobrým dárcem pylu a hodí se k opylování veškerých třešní ZRÁNÍ: 4. – 5. třešňový týden (2.7. - 24.7.). Je samosprašná, nepotřebuje proto žádné opylovače. PLODY: Velké, tmavě červené, šťavnatá dužina, jedná se o srdcovku. ZIMA: Mrazuvzdorný, oblast kolem stromů mulčovat. TIP: Ke stromu přidáme opěrný kůl, který ponecháme tak dlouho, dokud rostlina nevytvoří silný kmen.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené