Duo švestka-ryngle
Duo švestka-ryngle
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Duo švestka-ryngle

Prunus domestica - Objednací číslo 4421101
Počet kusů v balení:1 ks
Dvě chutné odrůdy naroubované na jednom stromě. Tmavě modré domácí švestky se šťavnatou, zlatožlutou dužinou, která jde dobře oddělit od pecky a oblíbené sladké žluté ryngle tvoří perfektní pár.
1172,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 300
Doba zrání srpen začátek
Výška dospělé rostliny 300 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, chráněné. PUDA: Hlinitá, výživná, humózní. HNOJENÍ: Na jaře hnojivem na ovocné stromy, oblast u kořenů nezatravňujeme a několikrát během roku mulčujeme. VÝŠKA: Cca 3 metry. POTŘEBA MÍSTA: Asi 3 metry, průměr koruny je zhruba 1,5 – 2 metry. KVĚTY: Květen. První květy a tvorba plodů je možná již od 2. – 3. roku pěstování. OPYLENÍ: Odrůdy jsou vzájemně sprašné. Zima: Mrazuvzdorný. Řez: Jako u jiných ovocných stromů. POZNÁMKA: Při zasazení přidáme ke stromku opěrný kůl, který ponecháme tak dlouho, dokud rostlina nevytvoří silný kmen.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené