Sloupovitá jabloň Starcats, kontejner
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Sloupovitá jabloň Starcats, kontejner

Malus domestica - Objednací číslo 4423449
Počet kusů v balení:1 ks
Zimní odrůda jabloně. Středně velké, kulovité až kulovitě kuželovité plody. Slupka je hladká, zelenožlutá překrytá červeným žíháním. Dužina je žlutá, pevná, šťavnatá, sladká. Sklízí se v září, konzumní zralosti dosahují od října do prosince. Skladovatelné jsou podle podmínek zhruba do ledna. Odrůda je odolná proti strupovitosti a padlí. Cizosprašná.
990,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: února konec - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby února konec - listopadu konec
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 60
Doba zrání září střed
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 200-250 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PUDA: Výživná, propustná zahradní zemina. Při pěstování v nádobě by nádoba měla být dvakrát tak veliká než kořenový bal, tzn. asi 50 cm hluboká a široká. HNOJENÍ: 1 x měsíčně od květu až do sklizně, hnojivem na ovocné stromy. VÝŠKA: Rostou velmi pomalu, dorůstají do výšky 2,5 - 3 metrů. ŘEZ: Požadovanou výšku můžeme určit zástřihem hlavního výhonu vždy z jara. Případné postranní výhonky je třeba zkrátit hned po vytvoření na 2-3 očka – orientace podle vnějších oček. Sloupovitost u jabloní je podmíněna geneticky, přírůstky jsou minimální a žádné velké zásahy řezem nejsou zpravidla potřeba. ODSTUP MEZI ROSTLINAMI: Asi 60 cm PLODY: Středně velké, kulovité až kulovitě kuželovité. Slupka je hladká, zelenožlutá překrytá červeným žíháním. Dužina je žlutá, pevná, šťavnatá, sladká. Zimní odrůda. Sklizeň koncem září. Konzumní zralosti dosahuje od října do prosince. Skladovatelnost podle podmínek zhruba do ledna. Od 2. -3. roku po výsadbě. Nejsou samosprašné, jako opylovač slouží jakákoliv jiná odrůda sloupovité jabloně nebo jiná odrůda klasické jabloně v okolí. ZIMA: Ochrana před zimou při pěstování v nádobě – při kořeni rostlinu zakrýt a nádobu obalit, nezapomenout na příležitostnou zálivku. V příliš chladné a extrémně suché zimě by jinak mohlo dojít suchem k poškození kořenů dřeviny.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené