Dvojice jablek (Idared + Golden Delicious)
Dvojice jablek (Idared + Golden Delicious)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Dvojice jablek (Idared + Golden Delicious)

Malus domestica - Objednací číslo 4420996
Počet kusů v balení:1 ks
Dvě vzájemně sprašné odrůdy vynikající kvality na jednom stromě. Golden Delicious: zlatožlutá jablka a dozrávající počátkem října. Idared: dozrává v září, plody červené barvy. Volné kořeny.
830,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: října střed - dubna konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště slunné
Doba výsadby října střed - dubna konec
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 300
Doba zrání říjen střed
Výška dospělé rostliny 250-300 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, chráněné. Pokud možno nepěstovat na jižní straně, jabloně potřebují vyšší vzdušnou vlhkost. PUDA: Hlinitá, výživná, humózní. HNOJENÍ: Na jaře hnojivem na ovocné stromy, oblast u kořenů nezatravňujeme a několikrát během roku mulčujeme. VÝŠKA: cca 2,5 – 3,00 metru POTŘEBA MÍSTA: Asi 3 metry. KVĚTY: První květy a tvorba plodů je možná již od 2. roku pěstování. OPYLENÍ: Odrůdy jsou vzájemně sprašné. ZIMA: Mrazuvzdorná. ŘEZ: Jako u jiných ovocných stromů POZNÁMKA: Při zasazení přidáme ke stromku opěrný kůl, který ponecháme tak dlouho, dokud rostlina nevytvoří silný kmen.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené