Zakrslá třešeň
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Zakrslá třešeň

Prunus avium 'Stella Compact' - Objednací číslo 4430280
Počet kusů v balení:1 ks
I když nemáte velkou zahradu, nemusíte se vzdávat pěstování vlastního ovoce. Na balkonu, terase nebo v malé zahrádce najdete ideální prostor pro pěstování zakrslých ovocných stromů. Zakrslé stromy dosahují maximální výšky 1,5 metru. Pomocí pravidelného řezu je možné tyto stromky udržovat malé a kompaktní. Plody jsou relativně velké a chutné jako z běžných ovocných stromů. Všechny nabízené druhy jsou samosprašné. Dodáváme v kontejneru, výška při dodání je cca 30 -40 cm. Zakrslá třešeň Stella Compact rozkvétá v dubnu bílými květy. Plody dozrávají v červenci. Mají tmavě červenou barvu, jsou šťavnaté a sladké. Samosprašná.
1075,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Doba zrání červenec střed
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 120-150 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné a chráněné PŮDA: Doporučujeme směs zahradní zeminy a kompostu HNOJENÍ Na jaře přihnojení hnojivem na ovocné dřeviny (množství podle návodu) RŮST: Nízký růst KVĚTY: Na jaře (polovina dubna) S prvními květy a plody je možno počítat od druhého roku pěstování. PLODY chrupka, velké, srdčité, tmavě červené. Šťavnaté s lehce nakyslým osvěžujícím aroma. Dozrává 4. -5. třešňový týden (od druhé poloviny července). ŘEZ: Pravidelným řezem docílíte malého a kompaktního růstu dřeviny. Čas od času je vhodné proklestění (odstranění starého dřeva). ZIMA: Mrazuodolná. Při pěstování dřeviny v nádobě je vhodné nádobu umístit na chráněné místo, případně obalit tkaninou. Příležitostná zálivka je zapotřebí i v zimě.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené