Pepino Gold (2)
Pepino Gold (2)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Pepino Gold (2)

Solanum muricatum Pepino-Gold - Objednací číslo 6621970
Počet kusů v balení:2 ks
Rychle rostoucí rostlina s převislými větvemi, na kterých se v létě vytváří mnoho pěkných plodů. Při plné zralosti je plod vhodný ke konzumaci a jeho chuť připomíná žlutý meloun. Plod může dosáhnout velikosti husího vejce. Dodáváme malé rostlinky v květináči o průměru 9 cm.
299,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března střed - července konec
Výška dospělé rostliny 100 cm
STANOVIŠTĚ: Světlé místo při teplotě +18 až +20 °C, nesnáší však přímé slunce. PUDA: Obsahující živiny a humózní. HNOJENÍ: Během růstu je nutné pravidelně hnojit tekutým hnojivem (DUO-STAR 2000 plus). Pokud je třeba rostlinu přesadit z důvodu nedostatečně velkého květináče, je nutné hnojení vysadit do doby, než rostlina v nové zemině pořádně zakoření. KVĚTY: Od června. Bílé až slabounce světle modré. PLODY: Cca 10 cm velké, šťavnaté. Abyste dosáhli tvorby plodů, je nutné opylení květů, tj. pyl se musí dostat na bliznu. To nastane v době květu buď větrem, zatřesením, a nebo cíleným přenosem pylu pomocí štětečku. ŘEZ: Tvorby koruny lze dosáhnout zastřihnutím silného výhonu. Je možný rovněž kompletní řez před příchodem jara. ZIMA: Rostlina není odolná proti zimě. Přezimování vhodné na světlém místě při teplotě kolem +8 °C, mírně zalévat.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené