Rajčata Balkonia (2)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Rajčata Balkonia (2)

Solanum lycopersicum 'Balkonia' - Objednací číslo 6685492
Počet kusů v balení:2 ks
Až sto plodů z jedné rostliny(za optimálních podmínek), dlouhá doba sklizně. Hustý, převislý růst je ideální pro závěsné květináče nebo truhlíky. Sklízejte během celého léta sladká a aromatická rajčátka. Slunné až polostinné stanoviště. Dodáváme v kontejneru.
270,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března střed - července konec
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PUDA: Kvalitní (bohatý na živiny) substrát pro balkonové rostliny. HNOJENÍ: Hnojivem na zeleninu. Dbát na dávkování! ZÁLIVKA: Udržovat stále vlhkou půdu, ale nepřemokřit. Zajistit dobrý odtok vody. POTŘEBA MÍSTA: Asi 80 cm. RUST: Kompaktní, převislý. KVĚTY: Žluté. KVĚTENSTVÍ: Od června/července. PLODY: Malá rajčátka visící v dlouhých hroznech. DOBA SKLIZNĚ: Červen až říjen. ŘEZ: Není nutný. Je důležité stále odlamovat zálistky. ZIMA: Nejsou zimovzdorná – jednoletá rostlina.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené