Plnokvěté frézie (30)
Plnokvěté frézie (30)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Plnokvěté frézie (30)

Freesia - Objednací číslo 5563507
Počet kusů v balení:30 ks
Tato dekorativní cibulovina má velké, silně, ale příjemně vonící květy. Zazimujte ji na místě chráněném před mrazem. Stanoviště slunné až polostinné, kvete červenec – září, obvod cibule: 4/5 cm.
216,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: února začátek - srpna konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby února začátek - srpna konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Vysazovací vzdálenost (cm) 5
Výška dospělé rostliny 30 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, teplé, chráněné. PUDA: Humózní a výživná zahradní půda, mírně vlhká. VÝSADBA: V polovině května do volné půdy. 3-5 cm hluboko, odstupy rostlin od 5 do 10 cm. VÝŠKA: Cca 30 cm. KVĚTY: Směs barev. Červenec až září, na každé rostlině 4-6 květních stonků. Přestože jsou frézie víceleté, často cibule vykvete pouze jedenkrát. HNOJENÍ: Během růstové fáze jedenkrát měsíčně hnojivem na cibuloviny. ZIMA: Před prvními chladnými nocemi, vyjmeme cibule z půdy, uložíme je na bezmrazé místo do pilin nebo rašeliny, nesmí vyschnout. Mateřská hlíza vytváří dceřiné cibule a sama odumírá. Dceřiné cibule jsou v klidové fázi a v tomto roce nekvetou. Pouze hlízy s obvodem 4 cm jsou dostatečně velké, aby vykvetly, ostatní zůstanou pouze zelené nebo vyschnou.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené