Klematis Little Lemons
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Klematis Little Lemons

Clematis Little Lemons - Objednací číslo 3328429
Počet kusů v balení:1 ks
Zakrslá odrůda klematisu tangutského se žlutými, zvonkovitými květy. Výhony dorůstají do délky cca 50 cm, jsou obsypány svěže zelenými listy. Květy mají citrónově žlutou barvu a přitahují hmyz. Po odkvětu se vytvoří plody, ochmýřené nažky, které jsou velmi dekorativní. Každý rok na jaře klematis seřízněte zhruba 10 cm nad zemí. Mrazuvzdorný do -25 stupňů. Vhodný pro pěstování v nádobě i ve volné půdě.
544,0 Kč / balení
1. balení: 544,0 Kč / balení
2. balení: 453,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Barva žlutá (oranžová)
Výška dospělé rostliny 50 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PUDA: Propustná, humózní zahradní zemina. HNOJENÍ: Před vyrašením výhonků na jaře a v červnu hnojivem na popínavé rostliny. VÝŠKA/DÉLKA: Cca 50 cm POTŘEBA MÍSTA: Přibližně 4 rostliny na na 1 m² RUST: Půdokryvný KVĚTY: Červen – srpen, žluté zvonkovité květy. ŘEZ: Na jaře výhony zastřihnout cca 10 cm nad zemí. PODZIM/ZIMA: Zimovzdorný, opadavý.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené