Svlačec Modrý Mauritius Plus (3)
Svlačec Modrý Mauritius Plus (3)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Svlačec Modrý Mauritius Plus (3)

Evolvulus/Convolvolus - Objednací číslo 6602009
Počet kusů v balení:3 ks
Nově vyšlechtěný. Květy jsou větší a mají výraznější modrofialovou barvu. Nenáročná balkonová rostlina, která tvoří až 1 metr dlouhé výhony. Ideální do závěsných květináčů.
300,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: dubna začátek - června konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště slunné
Doba výsadby dubna začátek - června konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PŮDA: Dobrá, bohatá na živiny, květinová půda. HNOJENÍ: 1x týdně tekutým hnojivem, např. Duostar Gold. ZÁLIVKA: Relativně hojná, množství přizpůsobit povětrnostním podmínkám. POTŘEBA MÍSTA: 6 – 8 rostlin na 1 m RŮST: Hustý s dlouhými výhonky. KVĚTY: Modrofialové. DOBA KVĚTU: Květen až říjen. ZIMA: Není mrazuvzdorný! TIP: Rostliny mohou přezimovat na chladném a světlém místě. Musí ovšem zůstat mírně vlhké (nepřemokřit!). V březnu před přesazením do květináče (truhlíku), zkrátit výhony asi o 10 cm a vydatně zalít. Doporučuje se rostliny přesadit, aby měly opět dostatek kvalitního substrátu.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené