Hortenzie Runaway Bride
Hortenzie Runaway Bride
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Hortenzie Runaway Bride

Hydrangea macrophylla "Runaway Bride" - Objednací číslo 3316058
Počet kusů v balení:1 ks
Název kultivaru v překladu znamená "Nevěsta na útěku" Květy jsou bílé s lehkým zeleným nádechem, vzdušné, připomínají krajku. Neobvykle pro hortenzii kvete po celé délce výhonů, nikoli jen na jejich koncích. Kvete od července do září. Listy jsou sytě zelené, lesklé. Dorůstá do výšky 1-1,5 metru a zhruba stejné šířky. Vhodná jako solitér i do skupinové výsadby. Vysazujte do propustné, výživné, lehce kyselé půdy na polostinné stanoviště.
738,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vhodné k řezu ano
Barva bílá
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 60 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné a chráněné před větrem, přičemž upřednostňuje polostinnou polohu PŮDA: Kyprá, humózní a bohatá na živiny, může být lehce kyselá (obohacená trochou rašelinou) nebo jednoduše půda na rododendrony HNOJENÍ: Můžeme použít hnojivo na rododendrony Pozor na předávkování, čtěte pozorně návod VÝŠKA: 1 – 1,5 m ZÁLIVKA: Doporučuje se měkkou vodou – dešťovou RŮST: Rozložitý keř LISTY: Sytě zelené, lesklé KVĚTY: Červen – říjen, bílé s lehkým zeleným nádechem ŘEZ: Na konci února silně zkrátit ZIMA: Zimovzdorná – mladé rostliny zakrýt chvojím UPOZORNĚNÍ: Na slunném stanovišti je třeba zajistit dostatečnou zálivku. Po dešti a následném intenzivním slunečním svitu se mohou na listech objevit hnědé skvrny (spáleniny) – nemají vliv na další vývoj rostliny
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené