Pryšec Diamond Cloud(3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Pryšec Diamond Cloud(3)

Euphorbia - Objednací číslo 6607157
Počet kusů v balení:3 ks
Nenáročná letnička. Sytě zelené listy a jemné bílé květy. Výborně se větví a bujně roste. Lze pěstovat samostatně v závěsných nádobách. Nebo jím můžete při dostatku prostoru doplnit jiné balkonové rostliny, např. muškáty.
184,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března střed - července konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Vysazovací vzdálenost (cm) 15-20
Barva bílá
V kontejneru ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné PŮDA: Substrát pro balkonové rostliny HNOJENÍ: 1x týdně hnojivem pro balkonové rostliny VÝŠKA: Asi 30 cm ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek POTŘEBA MÍSTA: Asi 3 rostliny na 1metr RŮST: částečně převislý KVĚTY: Jemné bílé DOBA KVĚTU: Od dubna do prvních mrazíků ZIMA: Není mrazuvzdorný, jednoletá rostlina.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené