Pustoryl panenský
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Pustoryl panenský

Philadelphus x virginalis 'Schneesturm' - Objednací číslo 3305701
Počet kusů v balení:1 ks
Okrasný keř s bílými květy v hroznech. Vysazujeme jako solitér do propustné, na živiny bohaté půdy! Velikost při dodání: 20 – 40 cm. Vysazovací vzdálenost: 1 m.
398,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen
Stanoviště stinné, polostinné, slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Vhodné k řezu ano
Barva bílá
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 200-300 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostín. PUDA: Dobrá zahradní půda, vápenitá. Rostlina je mělce kořenící, dávat pozor na dostatečnou vlhkost. Sucho v oblasti kořenů by mohlo ohrozit tvorbu květů. HNOJENÍ: 1x na jaře. KVĚTY: Červen. Vonící plné květy - od 3.roku. VÝŠKA: Až 3 m. PROSTOR: cca 1,5 - 2 m, na živý plot 1 m. RŮST: Světlý keř. ŘEZ: Po odkvětu zkrátíme odkvetlé květní výhonky. Ostatní dlouhé výhony nezkracovat. ZIMA: Mrazuvzdorný, opadavý.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené