Sannibelle, maliník(2)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Sannibelle, maliník(2)

Objednací číslo 4407635
Počet kusů v balení:2 ks
Oblíbená odrůda maliníku plodící na dvouletém dřevě. Plody jsou sytě červené, středně velké, mají sladkou, aromatickou chuť. Jsou vhodné pro přímou konzumaci a i k dalšímu zpracování. Dozrávají od června do srpna. Vysoká odolnost proti plísním, vhodný i do vyšších poloh. Růst je středně silný až silný, dobře odnožuje.
499,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 50
Doba zrání červen začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150 cm
STANOVIŠTĚ: slunné, teplé a chráněné proti větru PŮDA: humózní, sypká, raději hlinitá V létě dávat pozor na dostatečnou zálivku, obzvláště při pěstování v nádobě zabránit přemokření. Vrstva mulče (listí, řezaná tráva) u kořenů pomáhá udržet vlhkost v půdě HNOJENÍ: březen/duben 1x hnojivem na bobuloviny VÝŠKA: až 1,50 m POTŘEBA MÍSTA: prostor o průměru 50 - 80 cm RŮST: Bujný PLODY: Oválné šťavnaté plody ŘEZ: Po sklizni odřízneme vynesené pruty, mladé výhony ponecháme Maliník plodí na 2letém dřevě. PODZIM/ ZIMA: Naneseme mulčovací vrstvu jako ochranu před vyschnutím půdy.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené