Raspbeary®, maliník stromek
Raspbeary®, maliník stromek
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Raspbeary®, maliník stromek

Rubus idaeus 'Raspbeary' - Objednací číslo 4400570
Počet kusů v balení:1 ks
Malinové keře zná každý, ale maliník jako stromek je inovací ve světě drobného ovoce. Můžete ho pěstovat ve volné půdě i v nádobě, stromková forma Vám usnadní sklizeň. Výška kmene je zhruba 50 cm, celková výška rostliny může být až 2 metry. Jasně červené plody zrají od července do září, jsou sladké a lahodné. Plodí na jednoletých výhonech. Řez provádějte na jaře.
1120,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Doba zrání červen začátek
Výška dospělé rostliny 120-150 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, teplé a chráněné proti větru. PŮDA: Humózní, kyprá, raději hlinitá. V létě dávat pozor na dostatečnou zálivku. Vrstva mulče (listí, řezaná tráva) u kořenů pomáhá udržet vlhkost v půdě. Při pěstování v nádobě zabránit přemokření. HNOJENÍ: Březen/duben 1x hnojivem na bobuloviny. VÝŠKA: Až 2 m POTŘEBA MÍSTA: Kruhový prostor o průměru až 80 cm. RŮST: Kmen PLODY: Oválné sladké a šťavnaté plody. ŘEZ: V prvních 1- 2 letech není potřeba. Provádí se, až když výhony příliš vyrostou, poté je zkraťte na 50 cm. Tvarovací řez koruny je nejvhodnější provádět na jaře, plodí na jednoletých výhonech. PODZIM/ZIMA: Naneseme mulčovací vrstvu jako ochranu před vyschnutím půdy. U mladých rostlin se doporučuje jako ochrana před mrazem obalit kmen např. pytlovinou nebo slámou.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené