Okrasný česnek Millenium (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Okrasný česnek Millenium (3)

Allium 'Millenium' - Objednací číslo 1170011
Počet kusů v balení:3 ks
Letní odrůda okrasného česneku. Na přelomu června a července rozkvétá kulovitými, fialovomodrými květy. Listy jsou úzké, trávovité, tmavě zelené. Dorůstá do výšky kolem 30 cm. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště do kypré, mírně vlhké půdy. Po odkvětu odstřihněte odkvetlé květy. Mrazuvzdorný do -25 stupňů.
615,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 30
Vonné ano
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 30-45 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné PŮDA: Propustná a výživná, mírně vlhká. Nemá rád tvrdou, udusanou půdu. HNOJENÍ: Na jaře když (vyraší výhony) speciálním hnojivem na květinové cibule. Při suchém počasí zalévat. VÝSADBA: Třikrát tak hluboko, než je výška cibule. Přidat kompost nebo hnojivo na květinové cibule do výsadbové jamky. VÝŠKA: 30-40 cm KVĚTY: Červen - červenec Kulovité, fialovomodré květy ŘEZ: Po odkvětu je možné květní stonek odstranit nebo ponechat než se sám zatáhne. Běžně se po odkvětu rostlina zatahuje poměrně rychle. Pouze za suchého počasí zůstávají květní stvoly se semeny stát déle. ZIMA: Mrazuvzdorný do -25°C. I když celá rostlina voní po česneku, žádná jeho část není určena ke konzumaci.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené